Vibratorer

Min pojkvän och jag har på sistone pratat om att skaffa oss en vibrator. Jag visste inte så mycket om ämnet innan jeg började läsa online och fördjupa mig i det. Det finns inte bara dildos och vibratorer för kvinnor, men också för par. Den mest populära parvibratorn världen över är We-Vibe 3. Har ni hört om det? Det finns egentligen en uppdaterad och uppgraderad version som kommer under hösten i år. Naturligtvis heter den We-Vibe 4. Ni kan se och läsa om den världskända We-Vibe 4 parvibratorn här.

Tillbaka till ämnet om vibratorer! Jag hade ingen idé om att det fanns så mycket info om dem på nätet. Dessutom finns det så många olika typer. De mest populära är ju klitorisvibratorer och G-punktsvibratorer, som stimulerar kvinnans klitoris och G-punkt. Det gör också We-Vibe 4 trotts att den klassas som parvibrator. Funktionen är ju den samma, men vibratorn används under sex medan de två partners njuter av varandra. Målet med parvibratorn är att förbättra hela sexupplevelsen och göra orgasmerna ännu mer kraftiga. Detta sker tack vara de kraftiga vibrationerna som vibratorn skapar. Jag glömde att nämna att We-Vibe 4 är vattentätt och kan därför användas i duschen. Det är ju en stor fördel!

Eftersom det är första gången vi kommer att prova en parvibrator, kan jag föreställa mig att effekten inte kommer meddetsamma. Det kommer nog att dröja ett tag innan vi får det att fungera helt perfekt. Det tar tid och övning att vänja sig vid nya saker. Men jag vill gärna satsa på en parvibrator för att göra vårt sexliv mer spännande. Jag undrar bara om vi ska köpa We-Vibe 3 eller den nya versionen som kommer snart. We-Vibe 4 blir kanske dyrare men också bättre.

På nätet finns det också information om vilka sexpositioner som fungerar bäst med We-Vibe vibratorerna. Det är nämligen missionär, skes och med henne överst samt i erst. Det finns ytterligare fem sexställningar. Om ni är intresserade av att ta reda på vilka de är, kan ni ta en titt på denna artikeln om We-Vibe.  Jag tycker att den ger en bra översikt över positionerna och vibrationsmönstren som passar bäst till varje position. God läsning!

 

Leave a Reply