Min pappas födelsedagspresent

Min pappa har födelsedag på söndag. Han fyller 50 år det är en stor stor dag för honom och min familj. Jag har funderat mycker på vad jag ska ge honom som födelsedagspresent. Jag har fått lite inspiration från den där festen jag skrev om i sista inlägget här på bloggen. Min pappa är alltså en gammal rökare. Har började att röka när han var 20 år gammal och har gjort det sedan dess med en del pauser. Han vet att rökning  är skadlig för hans hälsa och han har även långvariga problem med  lungorna, men han är så envis och insisterar att han inte kan leva utan cigaretter. Min mamma och jag har många gånger försökt att övertala honom om att sluta röka, men vi har inte lyckats med det.

Efter den rökfria festen berättade jag för min mamma om elektroniska cigaretter och hon föreslog att vi köper en sådan e cigarett till pappa. Om han fick den som gåva från oss, skulle han inte kunna vägra att använda den. Det var vår strategi och vi bestämde oss för att pröva. Man kan köpa e cigaretter online här. Vi fick välja  Biansis ego t modell därför att det är det mest sålda sätt för nybörjare. Vårt mål är ju att få pappa att komma igång med e cigaretten och vänja sig vid den  gradvis. Nu är gåvan köpt och vi får se om han kommer att gilla den och använda den i framtiden. Jag hoppas  i alla fall att vi har gjort ett bra val.

Leave a Reply