Liva upp ditt sexliv

I detta inlägg vill jag titta på några stygga sexställningar och sexleksaker som kommer att öka din och din partners sexlust. Precis som det är en bra idé att ändra din rutin ofta för att stoppa kroppen från att nå en platå och hindra dig från att bli uttråkad, är det en bra idé att hålla ditt sexliv friskt genom att prova nya tekniker och sexleksaker. När det gäller sexleksaker för män kan du få lite inspiration här.

Med hänsyn till sexställnigar vill jag gärna presentera en ställning som ger högst njutning för både mannen och kvinnan. På engelska heter den The Cradle eller Vaggan på svenska. Här kommer lite mer information om den.

Denna ställning kommer att göra kvinnan känna sig riktigt älskad. Den ger också intensiv fysisk njutning för er båda eftersom den ger en fantastisk känsla av täthet. Hon ligger på hennes sida på sängen eller soffan vänd bort från dig. Då kryper hon ihop för att presentera sin botten för dig över kanten av madrassen eller kudden. Du knäfaller och penetrerar henne bakifrån i detta läge. Du smeker hennes hår och kropp försiktigt när du går in. Du kan hålla på så här tills ni båda får orgasm.  När du är redo för en förändring kan du alternativt plocka upp henne genom att placera en arm under hennes huvud och den andra nedanför knäna. Så skopar du henne mot bröstkorgen och vaggar henne som ett barn. Kyss henne djupt och om du sedan vill fortsätta med det roliga, kasta henne  lekfullt över på sängen och gå ovanpå.

Jag skulle aldrig rekommendera att tjata din partner om att ha sex när hon inte är på humör men ibland behöver folk bara lite uppmuntran för att aktivera sina motorer om de är trötta. The Cradle är perfekt om kvinnan är sömnig. Få henne att krypa upp och börja smeka hennes rygg. Efter en stund låt din hand vandra mot hennes skinkor och stryk med handflatan över dem. Se hur hon reagerar och använd fingrarna för att retas med henne genom hennes trosor om hon verkar bli hetare. Eller föreslå att läsa erotiska berättelser för att skapa rätt stämning.

Du kan också använda ett glidmedel för att göra hela upplevelsen ännu mer smidig. En annan idé kan vara att smörja in din partners skinkor med massageolja. Det finns en möjlighet att köpa sensuellt sänglinne för att få din partner att känner sig ännu mer sexig och pirrig under samlag. Ett par sexleksaker kan också bidra till att förbättra hela upplevelsen i sängen. Du kan läsa några roliga fakta här.

Leave a Reply