Ett annat inlägg om sexleksaker

Sexleksaker på min blogg

Idag komma mitt inlägg att handla om sexleksaker. Mycket ovanligt, jag vet. Men sexleksaker är en del av vår vardag och är inte längre ett tabubelagt ämne – Jag önskar i varje fall att det inte är. Jag vill ha sexleksaker och allt annat är något du kan prata öppet om och att du inte behöver lägga locket på, om du behöver prata om det.

Sex är natutligt så det borde sexleksaker vara också?! Jag tycker att man skall ha en uppen dialog ang sex och sexleksaker och inta talas tyst om för det är ju en naturlig sak.

Vad ska man välja?

Det finns mycket olika sexleksaker, så vad ska man välja? Det är en bra fråga och jag kommar att titta på det här. We vibe, knipkulor, klitorisvibrator? Valet av sexleksaker är stor. Låt oss granska de tre här.

We vibe: 

We vibe – den berömda parvibratorn – kan användas samtidigt som man har samlag och är ett av de mest populära sexleksaker i världen. We vibe stimulerar hennes klitoris och g-punkt medan han penetrerar henne. We vibe har fått många stjärnor eftersom upplevelsen med we vibe är både intim och njutningsfull.

Blandt sexleksaker är we vibe ergonomiskt och flexibel och kan därför användas av alla kvinnor. We vibe är av silikon och vattentät och kan användas i duschen.

We vibe har 9 olika vibrationsmönster och är tysta och därför diskret.

Knipkulor: 

Knipkulor är en träningsredskap för din bäckenbottenmuskulatur. Genom att använda knipkulor, kommer du att öka din känslighet och få mer tillfredsställande orgasmer.  Knipkulor ger kvinnor större sexlust och me intens känslighet i deras underliv om de tränar sina underliv ofta. Detta kan knipkulor hjälpa till med.

Knipkulor rekommanderas av sexexperter, barnmorskor och gynekologer för större sexlust och tillfredsställande orgasmer.

Klitorisvibrator:

Det finns stora chanser att hitta den klitorisvibrator som passar dig eftersom der finns många olika klitorisvibratorer. Du kan välja vilken klitorisvibrator som passar dig basserat på färg, storlek och den form du gillar. En klitorisvibrator är populära och många kvinnor har en.

 

Fysisk butik eller webshop

Kan förstå om du inte vill gå in i en fysisk butik och lyckligtvis finns det många butiker på nätet. Och dem flesta webshops säljer ett brett sortiment av sexleksaker och ger gerna råd. We vibe, knipkulor och klitorisvibrator finns alla online i webshops. Till exempel på www.sinful.se

NJUT!!!

Leave a Reply