Bästa rakskummet

Jag tycker att det är mycket irriterande att få röda prickar eller inåtväxta hårstrån när man har rakat sig. Det förekommer vid rakning av ben och armar men också ofta vid intim rakning. Vid de flesta tillfällena är det också klåda efter denna process. Det är väl inte så behagligt för antingen kvinnor eller män. Jag hatar verkligen de röda knopparna och det tar så länge för dem att läka. Alla inåtväxta hårstrån är också mycket jobbiga att raka bort.

Jag har i lång tid försökt att hitta en lösning på detta och jag tror att jag har den nu! Det är nämligen ShaveSafe Rakskum. På förpackningen står det att det är intim rakskum men det går också att använda rakskummet vid vanlig rakning. Det motverkar skäggpest och röda knoppar på hela kroppen. Jag har redan använt rakskummet ett par gånger och kan säga att det funkar utmärkt. ShaveSafe gör rakningsbesvären väsentligt mindre och är mycket mer effektiv än andra typer av rakskum jag har provat. Och det är inte bara jag som har bra erfarenhet med det. Läs mer om en bloggerskas erfarenhet på bloggen här.

Huden är mycket len efter användning av ShaveSafe. Dessutom är rakskummet utan parfym, parabener och färgämnen. Därför heter det ju ShaveSafe! Det är speciellt skapat för känslig hud. Jag kan själv garantera att effekten är både skonsam och hundra procent!

 

Leave a Reply